Tourmaloo Openingstoernooi XL

Zaterdag 24 maart gaat het gebeuren. Samen met de Tourmaliers organiseren we dan het Tourmaloo Openingstoernooi XL in Après Ski sferen.

Deze dag kan je tennissen en feesten waarbij alle opbrengsten ten goede komen van Team Westland . We organiseren over de hele dag een openingstoernooi met een rad van fortuin en allerlei leuke activiteiten er omheen met ’s avonds een knalfeest.

Het programma in het kort:

  •      Openingstoernooi TourmaLoo Lunch 10:00 – 13:30 ,
    •       Openingstoernooi TourmaLoo BBQ 14:00 – 17:00,
    •       TourmaLoo rad van Fortuin: 18:00
    •       Team Westland Apres-ski Party van 21:00 – 2:00

Als lid van t Loo kan je iemand uitnodigen, ook van buiten onze vereniging, om het toernooi te spelen. Je kan hier inschrijven voor de ochtend- of middagsessie. Je speelt drie wedstrijden en er zijn leuke prijzen te winnen voor de poule winnaar. Maar de mooiste prijs gaat naar het koppel dat zich het beste aankleedt volgens het Après Ski thema.

Let op: momenteel is het openingstoernooi inclusief BBQ al vol, je kan nog wel inschrijven voor het openingstoernooi inclusief lunch!

Per koppel geldt een inschrijfbedrag van € 50. Hiervoor kan je tennissen, krijg je een lunch of BBQ en andere versnaperingen aangeboden. Het inschrijfgeld is ook nog inclusief 2 kaartjes voor de Après Ski feestavond. Een koopje dus!Het inschrijfgeld komt volledig ten goede aan de Tourmaliers. Ook de opbrengst van alle drankjes en eten wat genuttigd wordt op deze dag gaat naar de Tourmaliers. Er is in de ochtend en middag ruimte voor 40 koppels, dus zorg dat je er snel bij bent!!! Voor de kleinste kids zullen ook activiteiten worden georganiseerd, dus een uitje voor het hele gezin.

De feestavond belooft een spektakel te worden en zorg dat je erbij bent. Deze avond is voor 18 jaar en ouder en je hebt een kaartje nodig om mee te feesten. Een kaartje kost € 10 per stuk, waar je dan ook topentertainment voor krijgt. Meer details over de feestavond en info waar je kaarten kan kopen volgen snel. Hou onze facebook en website in de gaten voor het programma en details.