Nieuws Sibma Tennis februari 2018

De maand januari was voor ons een maand met veel  uitval. Regen wind en zelfs hagel hebben er voor gezorgd dat er nog geen ruimte is gekomen voor nieuwe lessen. Als de weergoden een beetje mee willen werken komen er vanaf van maandag 12 feb om 1900 uur en vrijdag 2100 twee uren  vrij buiten.

Deze uren kunnen worden gebruikt voor competitie training per team of andere leden die als voorbereiding op het zomer seizoen nog een paar weken lessen willen  volgen. Info michel@sibmatennis.nl of 0650240258. We hopen begin maart dat er nog meer uren beschikbaar komen voor competitie training maar meer daar over in de volgende nieuwsbrief.

Het is vanaf nu ook weer mogelijk om in te schrijven voor de zomerlessen. De eerste les is op dinsdag 3 april. Er zijn verschillende mogelijkheden qua groepsgrootte, privé les of het aantal weken. Inschrijven kan via deze link   https://goo.gl/forms/yKSIAVtjEmUG2gE53 of via www.sibmatennis.nl inschrijving sluit 4 maart.

Voor alle leden is het ook nog steeds mogelijk om in te schrijven voor de bootcamp. De eerste lessen zijn al gegeven en de reacties van de deelnemers zijn heel positief. De lessen worden op zondag gegeven en zijn een goede voorbereiding om fit het zomerseizoen te beginnen. Inschrijven via link www.wodap.nl/p/11257

Voor de jeugd staat er de komende tijd weer veel te gebeuren. We beginnen woensdag 14 februari met een bezoek aan het ABN Amro toernooi in Ahoy. Een mooie kans voor de kinderen om de absolute wereld top aan het werk te zien. Ook zijn er veel tennisactiviteiten te doen voor de jeugd. Kinderen t/m groep 8 mogen hier voor inschrijven via jc@loo.w032c1.whn.mooieserver.nl

Ook is de inschrijving geopend voor het jeugd kamp op 16,17 en 18 maart. Een weekend vol sport en spel. We hopen net als de vorige jaren op veel inschrijvingen. Maar met het aantal dat zich nu al heeft ingeschreven komt dat wel goed. Inschrijven via jc@loo.w032c1.whn.mooieserver.nl

Omdat wij als vereniging willen blijven groeien met het aantal jeugdleden organiseren wij op woensdag 21 maart een open dag voor de jeugd. Op deze middag wordt er gratis tennisles gegeven en als de kinderen dit leuk vinden kunnen ze zich opgeven voor de introductiecursus van 5 weken. De kosten voor deze 5 weken zijn slechts 30 euro en materiaal of lidmaatschap hoeft niet te worden aangeschaft. Na 5 weken is het mogelijk om de lessen voort te zetten. Deze dag gaat ook bij slecht weer door omdat we de hal in kunnen. Inschrijven via michel@sibmatennis.nl

Vrijdag 16 februari hebben we weer de Westlandse tennisavond. Deze keer wordt het gehouden in Naaldwijk. De Westlandse avond van vrijdag 19 januari in Honselersdijk is door onze jeugd goed bezocht. Bijna de helft van alle deelnemers kwam uit de Lier. We hopen dat dit in Naaldwijk ook weer het geval is.

Ik wilde afsluiten met het bericht dat ook de inschrijving  voor de zomerlessen van de jeugdleden is geopend. We vragen iedereen zo snel mogelijk in te schrijven voor deze lessen zodat we tijdig kunnen beginnen met de indeling. De inschrijving moet in ieder geval 4 maart bij ons binnen zijn. Inschrijving kan via www.sibmatennis.nl of deze link https://goo.gl/forms/TdYYJSGLTdJsK33g1