Jumbo sparen voor je sportvereniging, LTC ’t Loo doet mee!

Vanaf woensdag 7 februari kan je bij Jumbo gaan sparen voor onze sportvereniging. Bij elke besteding van €10,­ ontvang je een sportpunt. Deze sportpunten kan je toekennen aan een sportvereniging naar keuze. Wij willen je natuurlijk vragen ze aan LTC ’t Loo te geven. Van de punten die we ophalen kunnen wij namelijk extra sport­ en spelmaterialen voor onze sportvereniging aanschaffen!

Op de website www.jumbosparenvoorjesportvereniging.nl kan je onze vereniging opzoeken en zien wat onze spaardoelen zijn. Op deze site kan je de sportpunten ook direct aan LTC ’t Loo toekennen. Daarnaast kan je de punten ook scannen met de Jumbo Sparen voor je Sportvereniging app. Deze app is binnenkort beschikbaar voor zowel IOS- als Android telefoons en is te downloaden in de App Store of Google Play Store. Met de Jumbo Sparen voor je Sportvereniging app kunnen de sportpunten heel makkelijk en snel gescand en geactiveerd worden. Ten slotte kan je jouw gespaarde punten ook inleveren bij ons op de vereniging. Bij de ingang staat een dropbox waar je ze in achter kan laten.

Alvast bedankt voor het sparen voor LTC ’t Loo!