De Tourmaliers

Als LTC ’t Loo zijn we trots dat we zaterdag 24 maart een event met de Tourmaliers organiseren. Samen gaan we de strijd aan tegen kanker! Zaterdag 24 maart zullen we onze krachten bundelen en proberen zoveel mogelijk geld op te halen voor de Tourmaliers van Team Westland. Dit zullen we doen door het openingsinvitatie tennistoernooi XL, kids-obstacle run, een knal feestavond en nog veel meer activiteiten die dag. Houdt onze social media en website in de gaten voor meer nieuws! We hebben er zin in!!

Het sponsorgeld gaat naar regionale instellingen/initiatieven die rechtstreeks of zijdelings verband houden met kanker of onderzoek naar kanker. Het ingezamelde geld wordt elk jaar verdeeld over goede doelen uit vier categorieën: fundamenteel onderzoek, onderzoek naar een speciaal type kanker, ondersteuning van familie (denk aan Hospice, Carma Huis, kamers in het Ronald McDonald huis) en hartenwens (een laatste wens).

Voor meer informatie zie de website met de doelen die het afgelopen jaar ondersteund zijn.