Vervangen afhangbord

In december zal het afhangbord worden vervangen door een nieuw exemplaar. Deze zal op dezelfde plek als het huidige scherm komen. Het scherm zal groter worden en de bediening voor het afhangen zal iets anders zijn dan nu. De KNLTB heeft besloten om landelijk alle schermen en de software te vervangen. Vandaar dat wij ook tot vervanging overgaan. Er zal een instructie bij het afhangbord worden opgehangen, zodat het afhangen gaat lukken. Deze instructie zal ook via de website kunnen worden geraadpleegd. Het bedienen van het afhangbord is even wennen. Maar de ervaring bij andere verenigingen leert dat het snel went en gebruiksvriendelijk is.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *