Nieuwsbrief # 25

In de nieuwsbrief van November 2017 kun je veel  lezen over de jeugd, de vrijwilligersavond, de voorjaarscompetitie en meer.

Heb jij invulling voor de website, de socials of voor in de nieuwsbrief? Stuur je ervaring van een tennistoernooi, een update van een evenement wat je organiseert, jouw mooiste foto van de tennisclub of een ander bijzondere verhaal over ‘t Loo naar de redactiecommissie via redactie@loo.w032c1.whn.mooieserver.nl.

Jouw input wordt dan zo snel mogelijk op de website en de social media kanalen geplaatst. De redactie houdt het recht om wijzigingen door te voeren. Als je input hebt voor de nieuwsbrief, stuur deze dan vóór de laatste dag van de maand naar de redactie. Het item wordt dan in de nieuwsbrief van de nieuwe maand geplaatst. Als je ook foto’s wilt meesturen, hebben we een voorkeur voor liggende foto’s.

Alvast bedankt

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *