Dagleden

Het is mogelijk om per april ieder jaar je lidmaatschap naar daglid te wijzigen. Dit houdt in dat je alleen overdag kan spelen op het park, kan deelnemen aan roll in, kan meedoen aan KNLTB –en clubtoernooien en volgen van tennisles. Je komt op de wachtlijst terecht voor omzetting van daglidmaatschap naar volwaardig lid.

Het daglidmaatschap blijft minimaal geldig tot april het jaar erna. Wanneer je geen verzoek voor deze tijd doet voor omzetting naar volledig lidmaatschap, dan zal het daglidmaatschap gehandhaafd blijven. Wanneer je tijdig aangeeft (voor december) het lidmaatschap om te willen zetten naar volwaardig, dan zal dit omgezet worden.  Er bestaat een kans dat wanneer er geen leden zijn die hun lidmaatschap opzeggen, er geen ruimte is om volwaardig lid te worden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *