Sinterklaas komt ook dit jaar naar ’t Loo

Op woensdag 22 november wordt op ’t Loo weer Sinterklaas gevierd. Dit wordt weer een gezellige middag en wie weet heeft de Sint nog wel tijd om ons een bezoekje te brengen. Het duurt van 13.30 uur tot ongeveer 15.00 uur.

Het is voor alle kinderen die op de basisschool zitten in de groepen 2 t/m 5 (dit zijn de kinderen van Rood en een aantal van Oranje).

Voor de groepen die les hebben op woensdag betekent dit dat de tennislessen vervangen worden door een andere activiteit. Voor de kinderen die in groep 6, 7 of 8 zitten (dit zijn de kinderen van Groen) is er een pepernoten toernooi.

De start- en eindtijden horen jullie nog van de trainers.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *