Inschrijven KNLTB voorjaarscompetitie 2018

Ondanks dat de winter nog z’n intrede moet doen, is het wel al weer tijd om na te denken over de voorjaarscompetitie van 2018. Vanaf zaterdag 14 oktober is het mogelijk om je op te geven voor deze competitie

De voorjaarscompetitie van de KNLTB zal gespeeld worden in maanden april en mei. In onderstaand overzicht staan de exacte speeldagen van deze competitie.

Aan het inschrijven van een team voor de voorjaarscompetitie zijn wel enkele voorwaarden verbonden:

  • Elk team is er zelf voor verantwoordelijk dat er elke week een voltallig team kan spelen. Wij adviseren dan ook dringend om minimaal 5 personen (bij gemengd 6) op te nemen in het in te schrijven team
  • Binnen het team mag er qua speelsterkte maximaal 2.0 tussen de sterkste en minst sterkste teamlid zitten. In overleg met de Technische Commissie kan hier in uitzonderlijke situaties van afgeweken worden.
  • Reeds bestaande teams uit voorgaande jaren dienen zich ook zelf in te schrijven voor een nieuw competitiejaar. Als dit niet tijdig gedaan wordt, vervallen de verworven rechten.
  • Boetes die door de KNLTB worden opgelegd in verband met foutieve handelingen, zoals o.a. verkeerde invallers en terugtrekking van het team , komen voor rekening van het desbetreffende team tenzij het team er zelf niets aan kon doen

Als er sprake is van overinschrijving zal de Technische Commissie bepalen welke teams er deel mogen nemen aan de voorjaarscompetitie. Hierbij zal het volgende stappenplan gevolgd worden:

  1. Bestaande teams (teams die voorgaande jaren ook voorjaarscompetitie hebben gespeeld) hebben het eerste recht om geplaatst te worden. Van een bestaand team is sprake als minimaal 3 teamleden al minimaal 3 jaar lid zijn van het betreffende team. Indien niet aan deze voorwaarde voldaan kan worden, wordt er gesproken over een nieuw team en vervallen de verworven rechten.
  2. Indien er dan nog plaats over is, zal er gekeken worden naar teams, die in de herfstcompetitie van 2017 op de wachtlijst hebben gestaan. Hierbij bepaald het tijdstip van inschrijving voor de voorjaarscompetitie de volgorde.
  3. Als er daarna nog ruimte is, zullen nieuwe teams ingedeeld worden op basis van volgorde van inschrijving.

Inschrijven voor de voorjaarscompetitie kan door HIER te klikken. Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Nieuw in het formulier is dat je een voorkeur kan uitspreken qua starttijd tijdens thuiswedstrijden op zaterdag en zondag. Hier proberen wij dan zoveel mogelijk rekening mee te houden.

Medio januari 2018 krijg je vervolgens bericht of je definitief mag meedoen aan de voorjaarscompetitie.

Inschrijven is mogelijk tot en met zondag 19 november 2017.

Overigens is het ook mogelijk om je als individu op te geven. Wij zullen dan bekijken of er een team voor jou beschikbaar is. Tevens kan jij je ook opgeven voor de reservelijst.

Voor vragen kan je contact opnemen met Bonno Harmsen (0624248284 of tc@loo.w032c1.whn.mooieserver.nl)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *